Најнова верзија на Google Maps за iPhone со екстра новитети

Објавено на 03.09.2015 во iOsНајнова верзија на Google Maps за iPhone со екстра новитети

Google лансираше нова верзија на мобилната апликација Google Maps за iPhone и iPad која добива неколку значајни промени кои ќе бидат од голема корист. Сега исто како и кај Android ќе може да направите сликичка од локациите кои сакате да ги посетите преку Street View за потоа да не трошите интернет. 

Следниот новитет е можноста креирање мапи по ваш избор, како и пишување на рецензии и коментари за местата кои што сте ги посетиле, ресторани, барови и туристички локации. Новата верзија на Google Maps за iOs може веднаш да ја превземете од App Store.
 

 
Најнови телефони
 
 


{}