Adblock Plus ќе блокира досадни реклами на iOs

Објавено на 30.09.2015 во iOsAdblock Plus ќе блокира досадни реклами на iOs

Познатиот сервис Adblock Plus ја лансираше мобилната апликација за iOs преку која корисниците ќе може да бидат поштедени од досадните и нападните реклами. Adblock Plus може да се користи со интернет прелистувачот Safari и ги запира сите штетни реклами кои се дисеминираат, а прикажува одреден број на банери кои не се интрузивни. Adblock Plus може бесплатно да се симне од App Store.
 

 
Најнови телефони
 
 


{}