Facebook Messenger пристигна за Apple Watch

Објавено на 09.10.2015 во iOsFacebook Messenger пристигна за Apple Watch

Facebook ја лансираше посебната апликација Messenger и за смарт часовниците Apple Watch и корисниците отсега ќе може да испраќаат кратки пораки и да се допишуваат со своите пријатели. Интерфејсот на Facebook Messenger е значително поедноставен за да може да одговори на малиот екран на Apple Watch, а вклучени се и стикери. Апликацијата може да се превземе од App Store.
 

 
Најнови телефони
 
 


{}