Waze нуди за класа подобра навигација и предупредувања на патот

Објавено на 19.10.2015 во iOsWaze нуди за класа подобра навигација и предупредувања на патот

Сервисот Waze ја лансираше новата 4.0 верзија на мобилната апликација која сега нуди многу поквалитетна навигација со одлична прегледност на мапата, приказ на потребното време за патување, како и брза активација со само еден допир. 

Покрај новиот интерфејс има подобар систем за приказ на предупредувања на патот во реално време, како што се застои поради сообраќајни несреќи или работа на пат. Waze 4.0 може веднаш да ја превземете од App Store за iPhone, а надградбата за Android ќе ја почекаме за некоја недела.

 
Најнови телефони
 
 


{}