Апликација на денот - DSCO е нов GIF генератор

Објавено на 03.11.2015 во iOsАпликација на денот - DSCO е нов GIF генератор

DSCO е една од најдобрите нови апликации за iPhone со која ќе може да правите забавни слики и да ги трансформирате во кратки GIF анимации користејќи голем број на вклучени ефекти, колажи и додатоци. Сите креирани GIF-ви преку DSCO може да ги споделувате и на социјалните мрежи. DSCO е бесплатна за превземање од App Store.
 

 
Најнови телефони
 
 


{}