Facebook претерува со форсирањето на Messenger

Објавено на 26.11.2015 во AndroidFacebook претерува со форсирањето на Messenger

Facebook им оди на нерви на корисниците, затоа што постојано ја форсира својата посебна апликација Messenger. Facebook ја лоцирал Messenger иконката во верзијата на Android 56.0.0.21.68.

Messenger иконката веќе нема да биде меѓу иконките за пријателство и нотификациите, туку ќе биде сместена во горниот десен агол на дисплејот, веднаш до Search барот. Со кликањето на новата иконка директно ќе се отвара апликацијата Messenger. Како ви се чини новата промена?