Lenovo патентирал два модула за лизгачки механизам

Објавено на 12.08.2019 во НовостиLenovo патентирал два модула за лизгачки механизам

Lenovo регистрирал два патента за лизгачки механизам за предната камера. Новата слајд камера би можела да биде вградена во новиот Lenovo Z5 Pro модел.

Едниот патент ќе биде за евтин смартфон, со двојна главна камера и една сингл предна камера што ќе се користи со завлекување на делчето за камерата. Вториот модел ќе биде со двојна предна и тројна задна камера, со истиот принцип. 

 
Најнови телефони
 
 


{}