Очекувано: Huawei доби екстра 90 дена за соработка со американските компании

Објавено на 17.08.2019 во НовостиОчекувано: Huawei доби екстра 90 дена за соработка со американските компании

Пред 90 дена за Huawei беа овозможени уште 90 дена соработка со американските компании, но конечно пристигна и последниот ден. Се разбира, ова беше очекувано, не можеа Американците туку-така да го откачат моќниот кинески бренд, кој е телекомуникациски и инфраструктурно навлезен во порите на технологијата.

Министерството за трговија на САД го продолжува рокот за Huawei Technologies, што значи дека компанијата на Ричард Ју продолжува со обезбедување на услуги за Американците. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
 


{}