Кои ќе бидат цените на iPhone XR и iPhone 8?

Објавено на 11.09.2019 во НовостиКои ќе бидат цените на iPhone XR и iPhone 8?

Apple вчера ги презентираше новите смартфони во премиум класата iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, но во својата понуда ќе ги задржи постарите и квалитетни модели iPhone XR и iPhone 8.

Овие уреди ќе добијат голем попуст во продажбата. Така iPhone 8 во Европа ќе може да се купи по цена од 500 евра, додека пак ланскиот основен модел со 64 GB меморија iPhone XR ќе се продава за цена од околу 700 евра.

 

 
Најнови телефони
 
 


{}