Samsung The Frame е врвен телевизор кога е вклучен, а уметничко дело кога е исклучен

Објавено на 08.11.2019 во НовостиSamsung The Frame е врвен телевизор кога е вклучен, а уметничко дело кога е исклучен

Samsung го претстави Samsung The Frame, уникатен телевизор кој демонстрира 1200 уметнички дела од цел свет кога е исклучен. Иновативниот концепт на телевизор The Frame е иновација претставена во Хрватска за Adriatic регионот.

Компанијата е дефинитивно лидер во својата област, која со The Frame визеулно се имитираат изглед на слика и се прикажуваат над 1200 одбрани уметнички дела од најпознатите светски уметници, достапни во апликацијата Art Store. The Frame доаѓа со четири видови на рамки, поради кои без проблем може да се вклопи во секој ентериер и со QLED технологија, која испорачува реалистични и живописни бои, дури и во најмрачните и најсветлите услови. 

 
Најнови телефони
 
 


{}