Ex Lover Blocker - апликација за преболување на бившите

Објавено на 01.02.2016 во iOsEx Lover Blocker - апликација за преболување на бившите

Ако сакате да се спречите себеси да го повикате бившиот партнер или бившата партнерка доцна во ноќта, Ex Lover Blocker може да ви помогне.

Апликацијата функционира така што им испраќа порака на вашите одбрани пријатели, известувајќи ги дека ви е потребна помош. Пријателите имаат рок две минути да ве повикаат, а ако не го направат тоа, апликацијата ќе напише на Facebook за вашата намера. 

Апликацијата е изработена со цел за самопомош, но и прилика вашите пријатели да ве спречат во намерата поради која наредниот ден би можеле да зажалите. Апликацијата е достапна само за iOS телефони. Како ви се чини?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}