Photo Wonder - апликација за разубавување на селфи фотки

Објавено на 07.02.2016 во НовостиPhoto Wonder - апликација за разубавување на селфи фотки

Станува збор за апликација за камера, која во реално време, уште пред да се сликате, додава ефекти. 

Преку Photo Wonder можете да сечете и да ротирате фотографии, да го подесувате осветлувањето, контрастот и заситеноста на боите. Можете да ја промените бојата на кожата, да го разубавите лицето, да ги зголемите очите исто така. Корисниците имаат можност овде да креираат и колаж слики.

Photo Wonder е бесплатна и за Android може да ја преземете овде, а за iOS овде

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}