Opera App Club ви ги носи премиум апликациите и игрите за ниска сума

Објавено на 11.02.2016 во НовостиOpera App Club ви ги носи премиум апликациите и игрите за ниска сума

Opera има нова тактика за наметнување на Android платформата, а тоа е сопствена продавница со премиум апликации и игри, но наместо поединично да ги купувате сите се бесплатни за инсталирање, надградба и додатоци со тоа што плаќате минимална месечна претплата која се уште се држи во тајност, но претпоставуваме дека нема да надмине повеќе од 10 долари. 

Овој Netflix за апликации наплатата ќе ја врши преку мобилните оператори и нема потреба од регистрирање со кредитна картичка. Исто така сите реклами во апликациите и игрите ќе бидат исклучени.
 

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • iPad 9.7 (2017)
  • Gear S
  • Gear S2 3G
  • Gear S2 classic 3G
  • Galaxy Tab S2 9.7
  • Galaxy Tab S2 8.0
  • Galaxy Tab 4 10.1 (2015)
  • Galaxy Tab E 9.6
  • Galaxy Tab 3 V
  • Galaxy Tab A 9.7 & S Pen
 


{}