Netflix ја гаси една од најнепопуларните опции

Објавено на 08.02.2020 во НовостиNetflix ја гаси една од најнепопуларните опции

Netflix по години на поплаки од страна на корисниците реши да ја исклучи една од најнепопуларните опции за мобилните платформи, а тоа е можности за автоматски преглед на содржините.

Сега корисниците во делот за уредување на профилот може да ја исклучат опцијата Auto preview и да не гледаат кратки клипови од серијата или филмот додека скролаат по менито.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
 


{}