Facebook Messenger конечно доаѓа на Windows 10!

Објавено на 11.03.2016 во WindowsFacebook Messenger конечно доаѓа на Windows 10!

Facebook Messenger наскоро ќе добие своја апликација за Windows 10, односно во четвртокот се појави бета верзија од Messenger на Windows app пазарот на Microsoft. Моментално функцијата работи само на компјутери и таблети со Windows 10, но не и на смартфони.

Дизајнот на апликацијата е сличен како оној на страницата Messenger.com, со тоа што верзијата за Windows 10 ќе поддржува известувања и анимации. 

Бета верзијата моментално е достапна за ограничен број на корисници и држави, и се уште не се знае кога точно ќе биде објавена за сите корисници. Facebook наводно работи и на Messenger апликацијата за Mac компјутери. 

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}