Nokia планира нов обичен телефон

Објавено на 16.02.2020 во НовостиNokia планира нов обичен телефон

Nokia наскоро ќе лансира и нов обичен мобилен телефон со  апликации и интернет, наменет за повозрасните категории на купувачи кои не можат да користат смартфони.

Nokia TA-1212 е модното име засега на новиот модел на обичниот телефон за кој нема информации дали ќе биде ретро мобилен од славното минато на Nokia, но со сигурност е дека ќе има многу ниска цена од дваесетина долари.

 

 
Најнови телефони
 
 


{}