Twitter живна на Windows 10 Mobile

Објавено на 17.03.2016 во WindowsTwitter живна на Windows 10 Mobile

Twitter долго време ја запоставуваше мобилната платформа на Microsoft, впрочем како и сите други сервиси, но сега конечно лансираше специјализирана Windows 10 Mobile апликација која има многу подобар интерфејс и функции кои ќе ви овозможат со леснотија да го користите овој друштвен масовен медиум.

Screenshot

Twitter за Windows 10 Mobile може да го превземете од Microsoft Store.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}