Видео: Капетан Кирк и Стив Вознијак во научно-философска дебата

Објавено на 21.03.2016 во НовостиВидео: Капетан Кирк и Стив Вознијак во научно-философска дебата

Вилијам Шетнер е еден од најхаризматичните актери но, секогаш ќе биде познат меѓу фановите како Капетан Кирк. Од друга страна го имаме Стив Вознијак ко-основачот на Apple кој е заслужен за компјутерската механичка револуција.

Шетнер е смешен и кога е премногу сериозен, Вознијак е сериозен и кога се обидува да се шегува.  Два различни профили, едниот припаѓа на светот на глумата и научната фантастика, другиот на механиката и науката. Двајцата се среќаваат на Comic Con одржан во Силиконската долина и имаат забавна, комична и дебата полна со меѓусебна почит која мора да ја погледнете. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}