Новите Nokia смартфони со филмски расплет

Објавено на 04.03.2020 во НовостиНовите Nokia смартфони со филмски расплет

HMD Global и официјално потврди дека на 19 март ќе одржи голема промоција на која ќе бидат претставени новите смартфони на Nokia. 

Под слоганот No time to wait, HMD Global алудира на новиот наслов на Џејмс Бонд филмот, па затоа се очекува и посебна едиција на Nokia 007 смартфон. 

Инаку фановите може да го очекуваат првиот смартфон на HMD Global со 5G мобилна конекција, а тоа е новиот Nokia 8.2 на кого друштво ќе му прават Nokia 5.2 и Nokia 1.3.

Автор: Aleksandar Stankov