Cortana ќе ви ги доставува нотификациите од Android на десктоп

Објавено на 01.04.2016 во НовостиCortana ќе ви ги доставува нотификациите од Android на десктоп

Microsoft најави значаен новитет кај апликацијата Cortana која наскоро ќе може подетално да ги следи и доставува нотификациите за корисниците на Android со тоа што ќе ги интегрира и сопствените сервиси постепено со контекстуални предлози за поврзување на интернет и нудење на информации кои ви се потребни во моментот.

За почеток новитите ќе функционираат на PC, па така на пример од десктоп ќе може веднаш да вратите на SMS пораката. 
 

Автор: Ljupco Aleksovski


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}