Apple ќе го ребрендира OS X

Објавено на 16.04.2016 во НовостиApple ќе го ребрендира OS X

Apple подолго време се обидува да го подобри десктоп оперативниот систем со нови функции и самото име се чини дека е најмалку важно, но со поголемата синхронизација со различни уреди можно е OS X да се ребрендира како MacOS за што веќе се појавуваат првите траги во кодот. Инаку Apple го користеше терминот MacOS до 1999-та за Macintosh серијата. 
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}