Vine со специјализирана верзија за Windows 10, вклучувајќи и декстоп

Објавено на 06.05.2016 во WindowsVine со специјализирана верзија за Windows 10, вклучувајќи и декстоп

Vine доби сосема нова и специјализирана верзија прилагодена за сите уреди кои работат со Windows 10 оперативниот систем, вклучувајќи ги и десктоп компјутерите со што се добива многу попрегледен сервис кој може да биде сериозна конкуренција на YouTube со објавата на кратки и забавни видеа.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}