WhatsApp може да се користи и без поврзување со мобилен

Објавено на 09.05.2016 во НовостиWhatsApp може да се користи и без поврзување со мобилен

Познатата апликација WhatsApp подготвува новост што ќе ги воодушеви корисниците, ја спрема десктоп верзијата на апликацијата. Досега можеше да се користи апликацијата и на десктоп, но само доколку директно се поврзете со мобилен телефон. 

Сега може да ја користите социјалната мрежа WhatsApp и на вашиот компјутер без да мора да се поврзете преку смартфонот. Официјално не е потврдена оваа информација, но според оваа слика очигледно е дека шпекулациите се вистинити.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}