BangFit е фитнес уред на Pornhub - слабеење преку секс

Објавено на 03.06.2016 во НовостиBangFit е фитнес уред на Pornhub - слабеење преку секс

Pornhub е една од најпопуларните порно страници на светот, па затоа се развива во ова поле. Pornhub го креирал фитнес уредот BangFit, кој им овозможува на луѓето да бидат во фит форма - појас во комбинација со видеата за вежбање им овозможува на корисниците преку сексуални односи да станат фит. 

BangFit е интегриран со играта на страницата www.bang.fi, која овозможува синхронизирање на играта со вашиот смартфон. Притоа одбирате колку играчи учествувате - еден, двајца или тројца. Потоа треба да одберете “sexercise”, т.е. вашата секс поза во која што сакате да вежбате, а на менито ви е прикажано колку калории согорувате во сите пози. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}