Microsoft ја лансираше најдобрата камера апликација за iPhone

Објавено на 28.07.2016 во iOsMicrosoft ја лансираше најдобрата камера апликација за iPhone

Долго очекуваната Pix апликација на Microsoft која е специјализирана за камерата на iPhone конечно е лансирана со добивање на сите дозволи од Apple. Pix ќе понуди смарт софтвер за препознавање на условите со кои е направена сликата и ќе вметне свои решенија за подобар изглед, осветленост и експозиција, па така самите корисници лесно ќе добијат профи фотки. 

Pix поддржува и креирање на Live Photos со кратки видеа од сликањето кои се налик гифови и се добиваат многу забавни ефекти. Со вештачката интелегенција на Pix вие не треба воопшто да се заморувате со прилагодување на параметрите бидејќи апликацијата тоа го прави самата и тоа на многу прецизен начин. 

Pix може бесплатно да ја инсталирате од iTunes.

 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}