Mozilla Firefox е побезбеден со новата верзија

Објавено на 07.08.2016 во НовостиMozilla Firefox е побезбеден со новата верзија

Mozilla Firefox ја објави и 48-та верзија, за која велат од комапнијата дека е синоним за безбедност. Се разбира, нашминкан е интерфејсот, има повеќе функции, но најважна е безбедноста во случајов. 

Mozilla Firefox ќе ја означи со жолто секоја потенцијално опасна апликација за компјутерот, предупредувајќи ве дека е опасна за преземање. А секоја малициозна датотека ќе биде обоена со црвено и ќе може веднаш да се избрише. Новата Mozilla Firefox верзија за веб прелистувачи може да ја преземете на овој линк.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}