Веднаш инсталирајте ја новата верзија iOS 9.3.5!

Објавено на 26.08.2016 во iOsВеднаш инсталирајте ја новата верзија iOS 9.3.5!

Apple објави надградба за iOS со новата верзија 9.3.5 и апелира сите корисниции да ја инсталираат новата верзија. Pegasus е новиот мобилен вирус, кој може да влезе во вашиот iOS 9.3.4 софтвер или доколку е од оние постарите.

Зад оваа хакерска опасност стои наводно израелската NSO Group. Пропустот на оперативниот систем на Apple е повеќе од 1 месец, затоа не е јасно колку мобилни уреди за загрозени во моментот. 

 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}