iPhone 7 (Plus) - седмицата официјално доаѓа на 7 (седми) септември!

Објавено на 30.08.2016 во НовостиiPhone 7 (Plus) - седмицата официјално доаѓа на 7 (седми) септември!

Се нагодуваше дека наредните нови модели на Apple ќе бидат лансирани на 7 септември 2016 година. Така и излезе, компанијата од Купертин официјално ги покани медиумите да присуствуваат за наредната конференција во наредната среда на 7 септември.

Се разбира, Apple не напишал во соопштението кои модели ќе бидат претставени, но сигурно е дека може да ги очекуваме iPhone 7 и 7 Plus, и најверојатно најновиот модел на Apple Watch. Два дена после официјалното претставување на моделите, ќе може да се вршат преднарачки за новите iPhone телефони. Официјалната продажба почнува на 16 септември 2016 година.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}