Android 7.1 доаѓа на крајот од октомври

Објавено на 12.10.2016 во AndroidAndroid 7.1 доаѓа на крајот од октомври

Google Android стигна до седмата верзија 7.0, па така сега продолжува со надградбата 7.1 Новиот софтвер Google го претстави кога ги презентираше новите Pixel телефони, кај кого значително е што има поддршка за новата платформа за виртуелна реалност Google Daydream

Ова е одлична вест за секој Android корисник, кој ќе донесе неколку новитети. Компатибилни за него ќе бидат Nexus 6, Nexus 9, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel C и General Mobile 4G (Android One). Можете ако сакате уште сега да ја пробате Android Beta програмата на овој линк. Официјалната верзија излегува на крајот од овој октомври. https://www.google.com/android/beta

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}