Експерименталниот Chrome Canary достапен и за Android

Објавено на 19.10.2016 во AndroidЕксперименталниот Chrome Canary достапен и за Android

Google одлучи да лансира мобилна верзија на Chrome Canary каналот кој е најекспериментален и секогаш прв ги има новите функции на интернет прелистувачот пред тие да бидат дел од официјалната и стабилната верзија на апликацијата. 

Токму затоа ако сте заинтересирани за експериментите може да ја преземете Chrome Canary од Play Store, но за редовно сурфање на интернет препорачуваме да ја користите стабилната алфа верзија на Chrome.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}