HTC Bolt во Европа ќе „дотрча“ како HTC 10 Evo

Објавено на 14.11.2016 во НовостиHTC Bolt во Европа ќе „дотрча“ како HTC 10 Evo

Како што претходно Иван Блас ја протече информацијата дека HTC Bolt во Европа ќе се нарекува HTC 10 Evo тоа го потврдува и LlabTooFer, уште еден познат „ликстер“, кој често има доверливи информации за новите смартфони на HTC. 

Во секој случај, корисниците во Европа ќе треба да бидат уште малку трпеливи додека HTC 10 Evo не стане официјален, но HTC треба да побрза бидејќи постои добра можност да се наметне во високата средна класа со квалитетни компоненти и перформанси. 

HTC 10 Evo засега не е познато ниту по која цена ќе се продава во Европа, но се претпоставува дека само за уредот ќе треба да се плати околу 500 евра.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}