HTC Camera доби панорамско селфи

Објавено на 29.11.2016 во НовостиHTC Camera доби панорамско селфи

HTC Camera апликацијата е надградена со новата опција за панорамско селфи која беше претставена кај смартфонот HTC Bolt или неговата интернационална верзија HTC 10 Evo. 
Со надградбата на HTC Camera во Google Play се очекува оваа можност да може да ја користат и останатите смартфони на HTC кои имаат соодветна селфи камера.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}