Најдобри апликации од Google Play Store за 2016

Објавено на 11.12.2016 во AndroidНајдобри апликации од Google Play Store за 2016

Се надевавме дека уживавте во најпопуларните апликации во 2016 година. Ако сакате да знаете кои се тие, Google објави список со најдобрите апликации и игри за Android уреди во 2016 година:

Face Changer 2

Lumyer – Photo & Selfie Editor

Castbox – Podcast Radio Music

Emoji Keyboard Pro

MSQRD

Pokémon GO

Clash Royale

Traffic Rider

slither.io

Dream League Soccer

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}