Super Mario Run соборува рекорди, но дали тоа ќе биде одржливо?!

Објавено на 23.12.2016 во НовостиSuper Mario Run соборува рекорди, но дали тоа ќе биде одржливо?!

Nintendo соопшти дека Super Mario Run е преземен 40 милиони пати во првите четири дена, што значи дека ги собори сите рекорди за пројавен интерес за апликација во App Store. 

Pokémon GO досега го држеше рекордот, кој Super Mario го собори со милионски примероци повеќе, и сега е во првата категорија и на првото место за бесплатни апликации во 140 земји. Главната поента овде е дали сето тоа ќе биде одржливо, со оглед на тоа што корисниците се лутат бидејќи само првите три нивоа се бесплатни?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}