Truecaller за Android доби одличен новитет за повикување

Објавено на 23.12.2016 во AndroidTruecaller за Android доби одличен новитет за повикување

Truecaller како една од најнапредните апликации за телефонски разговори која не е изработена од Google, мора постојано да се надградува за да остане атрактивна. Затоа додадена е новата опција наречена Call me back која самата за себе доволно говори.

Кога ѕвоните кај некого и тој не ви крева или е зафатен може да му понудите опција за известување со Call me back, односно штом се ослободи веднаш да ве побара, со што би требало да се олесни комуникацијата. Корисниците исто така ќе добиваат и нотификации за пропуштени повици кои се многу важни за да не ги заборават. 

Call me back е дел од новата надградба на Truecaller која може да ја најдете во Play Store.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}