MC Donalds's ќе започне со нарачка на храна преку апликација

Објавено на 29.12.2016 во НовостиMC Donalds's ќе започне со нарачка на храна преку апликација

Mc Donald’s рестораните ќе доживеат револуција, затоа што отсега ќе почне со нарачка на храна преку апликација за смартфон. Компанијата веќе започна со тестирање на апликацијата, која ќе се испраќа директно во рестораните на Mc Donald’s. 

Со тоа ќе имате опција за достава на храната до домашна адреса или на работа. Процесот е се уште во рана тест фаза и не е познато кога отприлика би можело да профункционира и да биде пуштено во употреба. Првите земји со ваков интегриран систем за нарачка ќе бидат Америка, Канада, Франција, Велика Британија, каде е завршено тестирањето, а следни се Германија и Австрија. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}