Стопирана Nougat надградбата за HTC 10 поради проблеми

Објавено на 15.01.2017 во НовостиСтопирана Nougat надградбата за HTC 10 поради проблеми

HTC 10 нема среќа со софтверската надградба и поради технички проблеми и грешки во системот стопирана е надградбата со последната верзија на Android 7.0 Nougat, соопштија од HTC. Засега не се открива самиот вид на проблемот, ниту пак кога надградбата со Nougat ќе биде вратена во функција. 
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}