Pixel и Nexus добиваат Android 7.1.2 Beta надградба

Објавено на 02.02.2017 во AndroidPixel и Nexus добиваат Android 7.1.2 Beta надградба

Android смартфоните и таблетите на Google со лансирањето на Pixel линијата, ќе добиваат многу почести, но помали надградби, кои пред се ќе бидат наменети за закрпување на безбедносните пропусти и чистење на баговите.

Се разбира, Google го темпира времето за најновите модели Pixel и Pixel XL, да добијат надградба со најновиот Android 7.1.2 Nougat оперативен систем. Nexus 6 и Nexus 9 ќе добијат само безбедносна надградба, а не нов софтвер. 

Android 7.1.2 нема да има којзнае каков редизајн, туку поентата е во лесното функционирање на софтверот, со подобрувања на Multimedia Call опцијата, Bluetooth конекцијата е подобра, а има и предупредување кога телефонот прегрева. На новата надградба ќе имаат право сите што претходно се пријавија за бета верзијата. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}