OkCupid е одлична дејтинг апликација

Објавено на 12.02.2017 во НовостиOkCupid е одлична дејтинг апликација

OkCupid е една од најстарите веб страници за запознавање на парови, но има изработка и на мобилни апликации за iOS и Android верзија. Неговата предност е огромната дата база на корисници и бесплатниот пристап кон основните информации, додека за напредните опции мора да доплатите, како на пример, ако сакате да знаете кому се допаѓате.

OkCupid апликацијата може да ја преземете овде за Android и на овој линк за iOS верзија.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}