Apple ја закажа WWDC конференцијата на 5 јуни

Објавено на 16.02.2017 во НовостиApple ја закажа WWDC конференцијата на 5 јуни

Apple на 5 јуни годинава ќе ги претстави сите нови верзии на своите мобилни и десктоп оперативни системи на WWDC 2017 конференцијата на која ќе присуствуваат сите соработници во развој на софтверот и корисничкиот интерфејс. 
На WWDC 2017 ќе дознаеме што ќе биде ново во iOs со верзијата 11, потоа за новитети во macOS и tvOS, како и за можни промени во watchOS. Kонференцијата ќе се одржи во МекЕнери Центарот во Сан Хозе, Калифорнија.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}