Apple дава бесплатен курс за девелопери за iOS 10

Објавено на 01.03.2017 во iOsApple дава бесплатен курс за девелопери за iOS 10

Веќе се знае праксата на Apple за објавување на курсеви за девелопери секогаш кога ќе објави нова верзија на iOS оперативен систем. Така универзитетот во Стенфорд го организира новиот бесплатен курс за развој на апликации за најновиот iOS 10

Developing iOS Apps with Swift може да се најде на споисокот со бесплатни курсеви за компјутерски науки, кои може да ги најдете тука на iTunes.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}