Осетивте ли дали iPhone е побрз со iOS 10.3?

Објавено на 29.03.2017 во iOsОсетивте ли дали iPhone е побрз со iOS 10.3?

Apple имаше одлична надградба со последната верзија на iOS 10.3 за iPhone и iPad. За само неколку дена го промени оперативниот систем на милиони уреди без да забележи корисникот. iOS 10.3 направи важни промени на вашиот iPhone - телефонот да ви биде побрз. За да не шпекулираме дали де факто е побрз или само се чувствува како побрз, ви ја постираме сликата од Twitter, дека телефонот „се чувствува како побрз“.

Apple наводно скратил одредени анимации со iOS 10.3, што значи дека интеракцијата во одредени ситуации на интерфејсот „се чувствува како побрза“, без никакви промени во брзината на процесорот. Дали вие осетивте некакви подобрени промени со новиот iOS 10.3?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}