Google ја лансираше Calendar апликацијата за iPad

Објавено на 30.03.2017 во iOsGoogle ја лансираше Calendar апликацијата за iPad

Google лансираше специјализирана верзија на Calendar апликацијата за iPad која е прилагодена за работа на таблетот, а ги задржува сите напредни функции кои ги има и за Android. Calendar за iPad е доста корисна алатка доколку ви е потребен сервис за креирање на настани со навремени потсетници, организација и прегледност. 
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}