iOS 10.3 ја објави и првата надградба

Објавено на 04.04.2017 во iOsiOS 10.3 ја објави и првата надградба

Вчера Apple ја објави iOS 10.3.1 верзијата, која е ослободена 1 недела откако iOS 10.3 беше пуштен. 

iOS 10.3.1 се смета повеќе како надградба за поголема безбедност за да ги отстранува баговите. Новиот оперативен систем поправа одредени проблеми што беа предизвикани од iOS 10.3 кај iPhone 5 и iPhone 5c, кои беа последните модели со 32-битниот процесор Apple A6. iPhone 5s немаше никакви проблеми, затоа што има 64-битен процесор. Главното подобрување со 10.3.1 верзијата е на Wi-Fi конекцијата, која претходно беше многу лесна за пробивање.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}