djay Pro лансирана и за Windows 10

Објавено на 12.04.2017 во Windowsdjay Pro лансирана и за Windows 10

Популарната апликација djay Pro  доби соодветна верзија која целосно ќе функционира на десктоп системот Windows 10. djay Pro е една од најдобрите и најлесните апликации за пуштање и миксање на музика, доаѓа со поддршка за Spotify музичкиот стриминг сервис каде има огромен избор на песни, а исто така сега може многу лесно да се интегрира со декови кои функционираат со помош на десктоп систем како Windows 10.

Цената на djay Pro во Microsoft Store изнесува 49.99 долари, а може да се симне пробна верзија. 

 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}