Samsung лансираше 3 нови анимации за Gear S3

Објавено на 16.04.2017 во НовостиSamsung лансираше 3 нови анимации за Gear S3

Samsung денес објави три нови анимации од Gear S3 моделот: Samsung Outdoor, Samsung Travel и Samsung Sport. Samsung Outdoor содржи барометар, апликација за време и кога изгрева/заоѓа сонцето. Имате ноќен режим и интересна опција, со која екранот детектира кога претходната фигура се менува и тогаш светка црвено.

Samsung Travel е направен за авантуристи што сакаат да патуваат, кој има специјална watchface технологија, со подесување за временски потсетници, брз пристап кон промената на валутите и можноста за пишување во My Journey.

Samsung Sport има стоперка, мерач на брзина, висинометар, мерење на отчукувањата на срцето и My Journey. Имате опција и за подесување на потсетник, за да не заборавите што треба да направите.

Сите три анимации ги имате со шест различни бои и може да ги преземете од вашата онлајн продавница за Gear S3 - Samsung Gear App Store. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}