Жените гледаат повеќе порно на смартфоните од мажите

Објавено на 18.04.2017 во НовостиЖените гледаат повеќе порно на смартфоните од мажите

Според прецизните статистики на Pornhub, еден од најпопуларните веб сајтови за возрасни, жените повеќе ги користат смартфоните за гледање порно клипови во однос на мажите. Кај жените кои пребаруваат порно на смартфоните процентот изнесува неверојатни 79,8%, додека пак кај мажите е сведен на 69,2%.

Што мислите вие за овие статистики?
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}