OneDrive за iOS доби екстра нова функција

Објавено на 23.04.2017 во iOsOneDrive за iOS доби екстра нова функција

Microsoft OneDrive апликацијата за iOs доби нова верзија во која е додадена една многу важна и корисна алатка. Истата ќе ви овозможи на брз и лесен начин да „качувате“ фајлови од надворешни апликации без притоа да има потреба да ги симнувате на вашиот iPhone.

Се што треба да направите е да го притиснете копчето + и да ги додадете апликациите од каде ќе качувате фајлови на OneDrive за iOs

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}