iTunes доаѓа во Windows Store до крајот на годината

Објавено на 12.05.2017 во НовостиiTunes доаѓа во Windows Store до крајот на годината

Microsoft приреди мало изненадување за своите корисници најавувајќи до крајот на годината во Windows Store ќе биде лансирана апликацијата за музика и забава iTunes која ја претставува богата мултимедијална содржина ексклузивна за Apple. Конкретен датум на лансирањето на iTunes и во кој обем засега не се открива.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}