iOS 10.3.2: Лансирана најновата надградба на Apple

Објавено на 16.05.2017 во iOsiOS 10.3.2: Лансирана најновата надградба на Apple

iOS 10.3.2 надградбата за iPhone, iPad и iPod Touch е достапна, која е компатибилна со сите уреди што функционираат со iOS 10, заедно со iPhone 5 и 5c. iOS 10.3.2 надградбата е лансирана за решавање на софтверски пропусти, затоа не очекувајте новитети во софтверот. 

За да го надградите софтверот одете во Settings > General > Software Update > Download and Install, доколку ви е достапен iOS 10.3.2. Инаку, iOS 11 ќе биде претставен пред јавноста на WWDC конференцијата на Apple на 5 јуни. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}